Contacteaza-ne

TIGLA METALICA RUFSTER

Alege unul din produsele de mai jos. Profilele de tigla RUFSTER sunt aspectuoase si eficiente, sunt la moda si potrivite oricarui proiect de acoperis.

RUFSTER AQUA

AQUA este profilul clasic de tigla metalica, cu cea mai mare popularitate si cerere.
Atunci cand imbini aspectul tiglei traditionale cu rezistenta si eficienta otelului, rezultatul nu poate fi decat un profil pentru acoperis care se va ridica de fiecare data la nivelul asteptarilor.
Profilul AQUA este modern, are un aspect placut, se poate integra in arhitectura constructiilor de orice fel, este foarte practic si usor de montat.

RUFSTER AQUA3D

Nota distinctiva a profilului AQUA 3D este data de decupajul pe contur a muchiei primului si ultimului pas. Rezultatul este un aspect aparte al acoperisului, o fluiditate si trecere cursiva a colilor de tigla metalica spre streasina.
Ondulele create scot mai bine in evidenta forma placuta a acestui model.
Profilul AQUA 3D este aspectuos si eficient, este la moda si potrivit oricarui proiect de acoperis.

RUFSTER TERRA

TERRA este un profil relevant pe piata tiglei metalice, foarte des intalnit si la fel de apreciat.
Rotunjirile inalte si simetria modelului confera acestui profil o eleganta robusta, amintind de stilurile arhitecturale Gotice. Formele reliefate ies in evidenta iar ansamblul atrage atentia.
Profilul TERRA este solid si echilibrat, are un caracter nobil prin aspectul distins, este simplu si se adapteaza cladirilor vechi sau constructiilor noi.