Contacteaza-ne

TIGLA METALICA PIATRA GERARD

GERARD CLASSIC


Tigla metalica Gerard Classic

Iti plac liniile drepte, simple si clare?

Atunci trebuie sa alegi tigla metalica Gerard Classic. Tigla metalica Gerard Classic rezista mai mult datorita acoperirii de piatra naturala si confera siguranta pentru acoperis in orice conditii climatice.

GERARD HERITAGE


Tigla metalica Gerard Heritage

Iti doresti un acoperis elegant si durabil?

Acoperirea cu piatra confera tiglei metalice Gerard Heritage un aspect deosebit, iar gama larga de culori o face potrivita pentru orice fel de acoperis.

GERARD MILANO


Tigla metalica Gerard Milano

Visezi la arhitectura mediteraneana?

Curbele fine ale profilului de tigla metalica Gerard Milano completeaza distinctia arhitecturilor mediteraneene pentru acoperis, dar este potrivit si pentru proiecte atipice. Finisajul texturat si modelul traditional sunt apreciate in proiectele care incorporeaza materiale naturale pe fatade (piatra, lemn).

GERARD SHAKE


Tigla metalica Gerard Shake

Vrei un acoperis traditional?

Unul dintre materialele cele mai raspandite pentru acoperisurile traditionale este lemnul, iar acoperisurile de sindrila au inca un stil aparte, foarte apreciat. Aspectul natural al acestui tip de acoperis a fost recreat prin modelul de tigla metalica cu acoperire de piatra Gerard Shake

GERARD SHINGLE


Tigla metalica Gerard Shingle

Iti doresti o invelitoare de neconfundat?

Ardezia, material intalnit in vestul Europei, in Franta la acoperis dar si in spatiul german (Germania, Austria) in special pentru placarea fatadelor, a inspirat profilul pentru tigla metalica Gerard Shingle.

GERARD DIAMANT


Tigla metalica Gerard Diamant

Diamantul tiglelor Gerard

Gerard Diamant este inspirat de unul din cele mai rezistente si durabile materiale din lume. Produse de inventatorul tiglei metalice cu acoperire de piatra si liderul de piata de mai bine de 50 de ani, acoperisurile noastre au fost testate in conditii extreme de-a lungul timpului.