Contacteaza-ne

NOVATIK PRACTIK

Tiglele metalice Novatik Practik sunt realizate din otel cu acoperire Colofer® Classic - marca inregistrata a VoestAlpine - protejat de un strat de ZnMg de 120 g/mp si au grosimea nominala de 0,45 mm. Aliajul ZnMg este foarte stabil in conditii de ceata salina si asigura o protectie sporita la coroziune ( atat pentru suprafata foii cat si pentru marginile de taiere sau gauri).

NOVATIK MATTE

Tiglele metalice Novatik Matte sunt realizate din otel cu acoperire Colofer® - marca inregistrata a VoestAlpine - protejat de un strat de ZnMg de 120 g/mp si au grosimea nominala de 0,5 mm. Aliajul ZnMg este foarte stabil in conditii de ceata salina si asigura o protectie sporita la coroziune ( atat pentru suprafata foii cat si pentru marginile de taiere sau gauri).

NOVATIK AVANGARDE

Vopseaua folosita este foarte rezistenta la faltuire - unul din cele mai importante avantaje ale tiglei metalice Novatik, pentru ca asigura etanseitate sporita intregului acoperis. Vopseaua folosita la tigla metalica Novatik Avangarde respecta standardele internationale Qualicoat, clasa 2, este ultradurabila, rezistenta la impact, antistatica, impermeabila, rezistenta la ultraviolete si rugina si nu in ultimul rand este eco-friendly.