Contacteaza-ne

FERESTRE ARTICULARE MEDIANA

FTS-V U2

Caracteristici

 • lemn de pin de cea mai buna calitate, impregnat cu fungicid in vid, apoi lacuit cu un strat de lac acrilic,
 • maner de actionare gama Standard montat in partea de jos a ferestrei, (asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis),
 • montajul se face impreuna cu rama de etansare, pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 15° si 90°,
 • ferestrele pot fi dotate cu accesorii oferite intr-o gama larga de modele si culori,
 • garantie 10 ani.

Descriere

Categoria Standard este cea mai agreata solutie din gama ferestrelor de mansarda. Datorita constructiei speciale (balamalele sunt amplasate la jumatatea inaltimii ferestrei), cerceveaua poate fi fixata in pozitie deschis sau poate fi rotita cu 180°, in vederea curatarii partii exterioare a geamului. Manerul de actionare montat in partea de jos a ferestrei asigura o operare usoara si blocarea in doua pozitii de intredeschis in vederea aerisirii. Clapeta de aerare montata in tocul ferestrei, face ca suprafata vitrata sa fie cu pana la 6% mai mare in comparatie cu alte ferestre de mansarda cu dimensiuni similare, fapt ce asigura iluminarea mai buna a incaperilor.

Pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 15° si 90°.

Certificate de TÜV SÜD

Posibilitatea de a instala control electric.
Pot fi dotate cu accesorii oferite intr-o gama larga de modele si culori.

Caracteristici

 • lemn de pin, impregnat cu fungicid in vid, FPP-V U3 preSelect  lacuit in trei straturi cu lac acrilic, FPU-V U3 preSelect lacuit in trei straturi cu lac poliuretanic de culoare alba;
 • sistem topSafe;
 • maner de operare gama Elegant montat in partea inferioara a ferestrei. Schimbarea modului de deschidere se face cu ajutorul mecanismului preSelect ® situat in partea laterala a tocului;
 • montajul se face impreuna cu rama de etansare pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 15° si 55°;
 • gama larga de accesorii exterioare si interioare este identica cu cea a ferestrelor cu articulare mediana;
 • garantie 10 ani.

Descriere

Dubla functiune a ferestrei FPP-V U3 preSelect asigura deschiderea cercevelei in doua feluri: cu articulatia superioara sau cu cea mediana. Articularea superioara permite fixarea cercevelei in pozitia dorita intre 0° si 35°, iar articularea mediana permite rotirea cercevelei pana la 180°.
Sistemul modern si inovativ de balamale, garanteaza o deplina stabilitate a cercevelei. Mecanismul preSelect® situat in partea laterala a tocului, este accesibil la fiecare deschidere a ferestrei. Fereastra FPP-V U3 preSelect este dotata cu o clapeta de aerare V40P, care permite patrunderea continua si controlata a aerului curat, atunci cand fereastra este inchisa, ceea ce asigura functionarea eficienta a sistemului de ventilatie gravitationala din mansarda.

Pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 15° si 55°.

Certificate de TÜV SܜD

Posibilitatea de a instala control electric.
Pot fi dotate cu accesorii oferite intr-o gama larga de modele si culori.

FERESTRE DUBLA ARTICULARE
FPP-V U3

FERESTRE SUPERINALTE
FDY-V U3

Caracteristici

 • lemn de pin de cea mai buna calitate, impregnat cu fungicid in vid, apoi lacuit in doua straturi cu lac acrilic;
 • sistem topSafe;
 • maner de actionare gama Elegant montat in partea de jos a ferestrei (asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis);
 • montajul se face impreuna cu rama de etansare pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 25° si 65°;
 • ferestrele pot fi dotate cu accesorii oferite intr-o gama larga de modele si culori;
 • garantie 10 ani.

Descriere

Sunt amplasate in doua canaturi suprapuse care le transforma din ferestre superinalte in ferestre uriase. Canatul superior este, de fapt, fereastra superinalta (a carei pivotare se face deasupra liniei mediane) iar canatul inferior este o parte fixa. Sunt singurele ferestre de mansarda de pe piata care raspund cerintelor normei DIN 5034-1 (referitoare la luminatul incaperilor) in conditiile montarii pe un acoperis cu panta cuprinsa intre 30˚- 43˚. Fereastra FDY-V inlocuieste necesitatea combinarii pe verticala cu acelasi rezultat: o suprafata vitrata mai mare. În cazul combinatiilor standard distanta intre suprafetele vitrate este de 30 cm, in timp ce in cazul acestor ferestre este doar de 15cm.
Manerul de operare montat in partea de jos a ferestrei superioare permite operarea usoara. Manerul asigura si blocarea in doua pozitii de intredeschis.
Dotata cu clapeta de aerare V40P cu reglarea automata a debitului de aer. Clapeta de aerare V40P asigura un microclimat sanatos in incapere si economie de energie termica.
Ferestrele se rotesc in jurul axei mediane pana la 160° in vederea curatarii geamului exterior.

Pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 25° si 65°.

Certificate de TÜV SܜD

Posibilitatea de a instala control electric.
Pot fi dotate cu accesorii oferite intr-o gama larga de modele si culori.

Caracteristici

 • Ferestrele au fost certificate in conformitate cu prevederile normei EN 12101-2:2003: RE 1000 (+10000); SL 500; WL1500; T(00); B 300;
 • Unghiul maxim de deschidere al cercevelei: 75°, in 51 secunde;
 • Unghiul de instalare: intre 20° si 60°;
 • lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat in vid, apoi lacuit in doua straturi.

Descriere

Cel mai frecvent se monteaza in casa scarilor si se utilizeaza in scopul extragerii fumului si gazelor de ardere in caz de incendiu. Comanda de deschidere este data de senzorul de fum prin intermediul unitatii centrale. Aceasta fereastra este prevazuta cu balamale in partea inferioara si cu doua motoare electrice (24V) care deschid fereastra intr-un unghi de pana la 75°. Motoarele asigura si ventilatia zilnica a incaperilor.

Datorita articultiei situate in partea inferioara, cerceveaua indeplineste si rol de protectie impotriva vantului atunci cand geamul este deschis, iar pe timp de iarna nu este impiedicata deschiderea ferestrei, datorita depunerilor de zapada. Fereastra FSP satisface cerintele standardului EN 12101-2.2005 si are certificat CE.

Pe acoperisuri cu panta cuprinsa intre 20° si 60°.

Certificate de TÜV SܜD

Posibilitatea de a instala control electric.
Pot fi dotate cu accesorii oferite intr-o gama larga de modele si culori.

FERESTRE DE DESFUMARE
FSP-P1