Contacteaza-ne

CAUTI TIGLA METALICA


Un produs este cumparat pentru utilitate sau/si confort. Cumperi un anumit produs pentru ca ai nevoie de el sau ca sa-ti satisfaci o placere, o dorinta. Tigla metalica este un produs pe care il cumperi pentru utilitate si ulterior ca sa-ti asigure confort.

Nu alege intotdeauna pretul cel mai mic. Desi e normal, fiecare vrea sa cumpere cat mai ieftin, nu pierdeti din perspectiva un aspect foarte important. Din punctul nostru de vedere, cel mai important : CALITATEA.

?

DESPRE WETTERBEST


Pentru extinderea la nivel national si pentru a produce articole de calitate, compania a achizitionat utilaje performante, de la cei mai renumiti producatori europeni, utilaje ce asigura o productivitate ridicata, dar si o precizie de executie mult imbunatatita. Astfel, propunem clientilor nostri livrare rapida, ambalare sigura a pachetelor de marfa si certificarea calitatii prin implementarea standardului ISO 9001:2008 si prin trasabilitate (posibilitatea de a identifica produsele). Noi am ales sa oferim clientilor nostri produse la standarde europene, servicii rapide de ofertare si transport, servicii de consultanta si suport tehnic pentru ca performanta ne caracterizeaza.

DESPRE NOVATIK


In anul 2003 se monteaza primul acoperis Gerard in Romania iar o familie devine prima posesoare a unei invelitori care va revolutiona piata romaneasca de profil.

Astfel incepe povestea companiei care in prezent este lider pe piata sistemelor de invelitori metalice cu acoperire de piatra naturala din Romania. Incepand cu acel an, clientii romani au beneficiat de sistemul neozeelandez de acoperisuri metalice Gerard. De atunci si pana astazi, NOVATIK a creat mult mai mult decat o piata si un brand: a creat constiinta unui sistem pentru acoperisuri de calitate cu un aspect inconfundabil si o durabilitate care s-au dovedit de necontestat.

DESPRE RUFSTER


In spatele marcii RUFSTER se gaseste aceeasi echipa de profesionisti care este hotarata sa mentina si sa creasca nivelul de acoperire al pietii si sa furnizeze in continuare produse de calitate catre revanzatori, constructori si beneficiari finali.
RUFSTER este o companie cu o experienta de peste 10 ani in mediul de afaceri, avand ca principal domeniu de activitate comercializarea materialelor pentru constructii si amenajari.