Contacteaza-ne

Renovari acoperisuri

Programul - RABLA pentru acoperisuri

Demaram proiecte de reconditionare acoperisuri prin inlocuire partiala sau totala, in functie de solicitarile clientilor nostri. Dorind sa fim la nivelul asteptarilor lor, oferim consultanta de specialitate in vederea gasirii solutiilor corecte din punct de vedere tehnic dar si finaciar.

Oferim servicii complete

La fiecare lucrare de reconditionare a acoperisurilor, am ales sa asiguram logistica completa de demontare - montare. Dimensionam corect numarul de lucratori din echipe astfel incat indiferent ca vorbim de o lucrare - de la zero? sau de una de renovare/reconditionare, termenele de executie sa fie respectate.

Plata in doua etape

Colaborarea cu clientii nostri se desfasoara din punct de vedere financiar sub forma unui parteneriat. In baza devizului clientul achita un avans din pretul final estimat al lucrarii. Pe parcurs, in functie de desfasurarea lucrarilor oferim pretul final si ne asiguram de corectitudinea ofertei financiare oferite.

Garantia si postgarantia

Cand vorbim de reconditionare sau renovare a unui acoperis, vorbim de o garantie identica unui acoperis nou. Cu toate acestea explicam clientilor nostri - daca? si - de ce? este necesara reconditionarea unei portiuni mai mici, mai mari sau uneori integrale a acoperisului detinut.