Contacteaza-ne

ISTORIC ASIM TRADING GALATI

Infiintata in 2007, Asim Trading SRL si-a inceput propriu-zis activitatea in anul urmator cu un numar de 3 angajati evoluand progresiv la 15 angajati in 2011. In prezent, in 2021 societatea are un numar de 24 angajati ce stau la dispozitia clientilor nostri.

Din 2009 si pana in prezent avem peste 1000 de clienti si peste 1000 de case le-am acoperit cu tigla metalica.

Parteneri: Rufster, Wetterbest, Bilka si multi altii.

Suntem o societate cu capital integral privat ce a luat fiinta in anul 2007, si care avea ca si obiectiv principal distributia de materiale de constructii usoare. Incepand din 2009 ne-am indreptat atentia si catre piata invelitorilor oferind o gama limitata de produse.

Datorita noutatilor aparute in piata de acoperisuri si a provocarilor permanente ivite din partea concurentei am creat un departament separat compus dintr-un colectiv tanar, dinamic si cu idei inovatoare. Colectiv ce a venit in intampinarea clientului, atat cu o gama de produse mult mai diversificate cat si cu solutii complete, personalizate pentru fiecare client in parte.

Asim Trading SRL dispune de structura organizatorica si de personal care sa poata asigura desfasurarea conform cerintelor principalelor activitati:

  • comert de materiale de constructie si finisaj;
  • consiliere si comercializare sisteme de invelitori;
  • efectuarea lucrarilor de montaj pentru sisteme complete de invelitori (tigla metalica).